05 d’octubre 2008

Un vespre al Terra Dolça

Al cor de Sant Cugat, ben a prop del preciós monestir que constitueix un dels principals orgulls de la localitat vallesana, hi ha un dels llocs més acollidors del país per anar a fer-hi un àpat en bona companyia. El Terra Dolça és molt més que un restaurant, fins i tot és molt més que un restaurant “de la ceba”... és, com ells mateixos diuen, un “espai gastronòmic i cultural”, un refugi per a gourmets amb esperit crític, un cau per a farts d’olla amb ganes de culturitzar-se.

És evident, doncs, que el Terra Dolça era el millor indret de Sant Cugat per presentar-hi “Tots els camins porten a Romania”. El primer cas del detectiu Rafel Rovira arribà al Vallès de la mà del Terra Dolça, que el dissabte 4 d’octubre, tot just abans de sopar, convidà en Ramon Usall per fer cinc cèntims de la novel·la i xerrar una mica sobre el gènere negre a casa nostra. Vegeu en aquest enllaç la crònica que de l’acte en feu Ràdio Sant Cugat, amb tall de veu inclòs.