28 de novembre 2010

Crims.cat comença a caminar

La Negra i Criminal, com no podia ser d'una altra forma, va ser l'afitriona del bateig de Crims.cat, la collita de narradors negres en llengua catalana que des de fa pocs dies ja pot trobar-se a les llibreries editada per Alrevés. Paco Camarasa, Àlex Martín, Jordi Cervera i l'editor Josep Forment foren els encarregats de l'ofici que se celebrà dissabte 27 de novembre i que anà acompanyat del tradicional vi negre i dels excel·lents musclos negrecriminals que van fer les delícies dels qui van apropar-se fins a la popular llibreria de la Barceloneta. Amb una presentació en societat d'aquest calibre cal augurar una llarga vida negracriminal a aquesta petita joia que és Crims.cat!

23 de novembre 2010

Presentació de Crims.cat

El proper dimarts 30 de novembre, a les 19h, el bar Raval de Barcelona (situat al carrer Doctor Bou, 19, de la capital catalana) acollirà la presentació del llibre Crims.cat, una collita de narradors del gènere negre en català. El recull, publicat per l'editorial Alrevés, inclou el relat "El crim de la madame del carrer dels Dolors", una nova aventura breu del detectiu lleidatà Rafel Rovira.
No cal dir que esteu tots i totes convidats a la presentació on hi haurà vi, cervesa, piscolabis i un ambient molt, però que molt, negre. Val a dir que la presentació de Crims.cat serà el tercer gran esdeveniment que Catalunya acollirà de forma consecutiva després de les eleccions del 28-N i del Barça-Madrid del 29-N. No teniu excusa, doncs, per no recordar la cita negra del 30-N!